Etusivu > Pelastu ja pelasta > Pelastusliivipäivä > Osallistu #pelastusliivipäivä-kuvakisaan
saannot

Osallistu #pelastusliivipäivä-kuvakisaan

Näin osallistut #pelastusliivipäivä kuvakisaan

1. Ota kuva

Kaikilla kuvassa olevilla tulee olla pelastusliivit päällä.

2. Jaa kuvasi 3.5.-9.6.2018

Instagramissa tai Twitterissä hästägillä #pelastusliivipäivä. Varmistathan, että tilisi on julkinen, jotta kaikki voivat nähdä kuvasi.

3. Seuraa @viisaastivesilla-tiliä

Instagramissa, niin voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli kuvasi voittaa!

Kilpailuaika on 3.5.-9.6.2018 ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl pelastusliivejä. Voittajien nimet julkaistaan 11.6.2018 SUH ry:n Viisaasti Vesillä Facebook-sivuilla, Twitterissä ja Instagram-tilillä. Onnea kisaan!

Säännöt

1.    Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH ry).

2.    Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpiluun voi osallistua jakamalla ja merkitsemällä kuvansa #pelastusliivipäivä-hästägillä. Kaikilla kuvissa olevilla henkilöillä on oltava pelastusliivit päällä.

Sama henkilö voi osallistua kilpailuun halutessaan useammalla kuvalla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain kerran. Osallistua voi vain julkisella Instagram ja Twitter-profiililla, yksityisen profiilin kautta merkityt kuvat eivät näy järjestäjälle eikä niillä voi näin ollen osallistua kilpailuun.

3.    Kilpailuaika

Kilpailuaika on 3.5.-9.6.2018. Voittajat arvotaan 10.6.2018. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu kuvan perille saapumisesta kilpailuaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä virheistä tai muista osallistumisesteistä.

4.    Palkinnot ja arvonta

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl pelastusliivejä (arvo 29,90 €). Voittajien nimet julkaistaan SUH ry:n Viisaasti Vesillä Facebook-sivuilla, Twitterissä ja Instagram-tilillä. Voittajat voivat itse valita itselleen sopivan kokoiset liivit. Liivit toimitetaan voittajille postitse.

5.    Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Voittajille ilmoitetaan voitosta joko Instagramissa tai Twitterissä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella

6.    Oikeudet

Osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi käyttää osallistujan kilpailujulkaisua, osallistujan nimeä/nimimerkkiä, osallistujan kilpailukuvaa, missä tahansa kilpailuun liittyvässä julkaisussa. Kuvan käyttöön kysymme erikseen luvan sen postanneelta henkilöltä.

7.    Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, joka aiheutuu osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei voi ylittää palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8.    Verot

Arvonnan järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

9.    Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä / nimimerkkiä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

10. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.