Etusivu > Suomi 100 > 100 pelastusrengasta
SUH Viisaasti Vesillä

100 pelastusrengasta

LähiTapiola ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) lahjoittavat tulevan kesän aikana sata pelastusrengasta eri puolille Suomea lahjana 100-vuotiaalle Suomelle. 

Lahjoituskampanja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Lahjoitukset toteutetaan SUH:n Viisaasti Vesillä -vesiturvallisuuskampanjan kautta. Tavoitteena on, että pelastusrenkaat löytävät paikansa eri puolille Suomea. 

"Lahjoittamalla pelastusrenkaita haluamme omalta osaltamme tehdä suomalaisten kesänvietosta turvallisempaa. Elämänturvayhtiönä konkreettinen turvallisen ympäristön edistäminen on tärkeää LähiTapiolalle." -projektijohtaja Antti Määttänen, LähiTapiola

"On hienoa, että tämän lahjoituskampanjan myötä voimme konkreettisesti edistää jokaisen täällä asuvan vapautta liikkua vesillä ja veden äärellä turvallisesti." -toiminnanjohtaja Kristiina Heinonen, SUH

Ehdota paikkaa pelastusrenkaalle

Ehdotuksia paikoista, joissa olisi hyvä olla pelastusrengas, mutta josta se vielä puuttuu tai jossa nykyinen rengas on huonossa kunnossa, voivat tehdä sekä yksityishenkilöt että yhteisöt. Ehdotuksen voi tehdä alla olevan lomakkeen välityksellä 22.6.2017 mennessä. 

LähiTapiolan ja SUH:n asiantuntijat valitsevat pelastusrenkaiden paikat tehtyjen ehdotusten joukosta. Renkaat toimitetaan kesän 2017 aikana.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Lisätiedot: 

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto
Anne Hiltunen
anne.hiltunen(at)suh.fi